Proeven

Proef mee! En geniet…

Markvandewijn verzorgt zo’n 5 keer per jaar een proeverij. Proef mee! En geniet…

Met plezier verzorg ik een proeverij op een lokatie van jouw voorkeur (kantoor, kroeg, etc.). Een leuk alternatief voor de vaste vrijdagmiddag-borrel!

Een Duitse avond met Duitse wijnen en gerechten is ook een leuk idee. Proef eens een Chardonnay bij een goed zuurkool-gerecht. Of een Weissburgunder bij mosselen.

Agenda

Maandag 16 mei 2022

Super proeverij bij Kaagman & Kortekaas (verplaatst)

Voor de professionals en vaste klanten van markvandewijn is er op maandag 16 mei 2022 een super proeverij bij Kaagman & Kortekaas (Sint Nicolaasstraat 43 in Amsterdam). Er zijn zeker 5 Duitse wijnmakers aanwezig: Martin Braun, Stefan Braunewell, Daniel Sauer, Sebastian Winterling en Mathias Wolf. Inloop vanaf 14 uur. Aansluitend, om ca. 18:30 uur, is er een 5-gangen diner bij K&K. Prijs: EUR 100 pp., incl. begeleidende wijnen. Aanmelden per email

Zaterdag 11 en zondag 12 Juni 2022

Varen met Wijn 2022 (verplaatst)

‘Varen met Wijn 2022’ vindt plaats op zaterdag 11 en zondag 12 juni 2022. Alweer de 9e jaargang! Een unieke combinatie van schipper, chef en wijnexpert maakt de kabbelende tocht door het prachtige Amsterdam onvergetelijk! Arne Ruschen (chef van restaurant Adam) kookt weer de sterren van de hemel. De flessen Duitse wijn gaan gezellig rond. Meevaren? Stuur een mail naar mark@markvandewijn.nl. Vermeld: Varen met Wijn + datum + #personen. Kosten EUR 70 pp.

Varen met Wijn 2021